Diensten

Van de ultieme behoefte aan mentale ontspanning en fysieke ontlading tot de zucht naar avontuur en het verlangen om aan het dagelijks leven te ontsnappen. Onze dienstverlening is breed en afgestemd op alle wensen en behoeften en in categorieën onderverdeeld. Vind hier goed gezelschap, een ontspannende massage of een passievolle fysieke traktatie.

Heb je belangstelling voor een specifieke dienst? Laat het ons weten via het contactformulier of via ons e-mailadres: hello@tesscape.nl. We nemen daarna zo spoedig mogelijk en op de door jou aangegeven discrete wijze contact met je op. In het contactmoment zullen we het moment van afname van de dienst als ook jouw wensen en de voorwaarden met je bespreken.

De Extreme Beleving

Laat je meevoeren door onze ontspannende, ondeugende, zinnenprikkelende extreme avonturen, geheel afgestemd op de fantasie van de man. Onze dienstverlening is breed en afgestemd op alle wensen en behoeften. Neem een kijkje en vind hier jouw passievolle traktatie.

De Ultieme Beleving

Laat je meevoeren door onze ontspannende, ondeugende en zinnenprikkelende ultieme avonturen. Onze dienstverlening is breed en afgestemd op alle wensen en behoeften. Neem een kijkje en vind hier jouw passievolle traktatie.

De Ultieme Female Fantasie

Laat je meevoeren door onze ontspannende, ondeugende en zinnenprikkelende avonturen, geheel afgestemd op de fantasie van de vrouw. Onze dienstverlening is breed en afgestemd op alle wensen en behoeften. Neem een kijkje en vind hier jouw passievolle traktatie.

De Ultieme Male Fantasie

Laat je meevoeren door onze ontspannende, ondeugende en zinnenprikkelende avonturen, geheel afgestemd op de fantasie van de man. Onze dienstverlening is breed en afgestemd op alle wensen en behoeften. Neem een kijkje en vind hier jouw passievolle traktatie.

Massages

Laat je meevoeren door onze ontspannende, ondeugende en zinnenprikkelende massages. Onze dienstverlening is breed en afgestemd op alle wensen en behoeften. Neem een kijkje en vind hier jouw passievolle traktatie.